Lichte onderarm bescherming SP

 34,00 incl. BTW

Licht maar sterk

9 op voorraad

Beschrijving

HEMA overlays van styrogum. Deze onderarmen hebben een aantal speciale, elastische klittenbandsluitingen. Banden helpen de styrogum overlays in de vorm te houden die door de gebruiker wordt gegeven. In de praktijk zijn onze Light Forearms een elastische HEMA-uitrusting, passend op elke onderarm. Bandjes zorgen ook voor een goede pasvorm aan de jas.

NOTITIE! Product wordt ongevouwen geleverd. Het heeft een vormgeheugen en de gebruiker vouwt het voor het eerste gebruik zelf in een voor zichzelf geschikte vorm. Na de HEMA training met hen moet de gebruiker ze opgevouwen opbergen, met vastgemaakte banden. Het zal voorkomen dat ze een bepaalde vorm verliezen, wat kan gebeuren na een langere tijd zonder gebruik.

 

De kenmerken van styrogum-overlays

Styrogum wordt gekenmerkt door zowel een hoge duurzaamheid als slagvastheid. Onze onderarmoveralys zijn ook zeer flexibel, waardoor ze gemakkelijk aan de armen van de gebruiker kunnen worden aangepast.

Materiaal van deze bescherming biedt een alternatieve oplossing in de categorie HEMA gear. Hun vorm kan worden aangepast en aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Bovendien zijn Light Forearm Overalys handig. Ze storen de beweging niet en hebben geen elementen die de gebruiker tijdens het gevecht zouden kunnen storen.

In vergelijking met “Vectir” onderarmen zijn deze lichter, korter en smaller. Er is een mogelijkheid om het niveau te verhogen met “Shell” Ellebogen. Deze kunnen eenvoudig op de klittenband aan de binnenkant van de overlays worden gemonteerd.