Training zwaard lang

 47,00 incl. BTW

Zacht trainings wapen voor HEMA, 120cm

Uitverkocht

Beschrijving

Tweehandig zwaard. Het blad dat gemaakt is van zachte elastische componenten, geeft u volledige veiligheid tijdens trainingen. Buitenstof garandeert een lange levensduur van het product en hoge weerstand voor schade aan het blad. Het blad heeft een harde kern. De plastic greep is bedekt met rubber voor een sterkere en stabiele grip. Pareerstang is gemaakt van kunststof, 21 cm lang, om de handen te beschermen tegen verwondingen.

Deze simulator is ontworpen voor lichte training zonder zware kracht. betrokken. Het is niet bedoeld om dit wapen te gebruiken tegen harde, metalen of scherpe voorwerpen, of om hard te slaan naar een andere simulator van hetzelfde type. Als u te veel kracht gebruikt, terwijl u met twee simulatoren zwaait, kan er schade ontstaan.

Recht, circulair blad.

Veiligheid: Om veiligheidsredenen raden we aan om beschermingsmiddelen en maskers te gebruiken voor gezichtbescherming (vooral ogen) tijdens de training met dit type wapen.
Belangrijk: Dit type wapen is ontworpen voor lichte training zonder gebruik te maken van zware beschermende uitrusting. Hits op harde elementen, bijvoorbeeld houten schilden, of metalen maskers zonder zachte overlays, kunnen schade aan wapens veroorzaken.

Gewicht: 840 g.
Bladlengte: 84 cm
Totale lengte: 120 cm