AP Light women’s HEMA jacket NG 800N

 249,00 incl. BTW

Gambeson geschikt voor HEMA

Beschrijving

Lichte HEMA damesjas, gebaseerd op AP light 350N voor dames. Bedoeld voor vrouwen, zowel beginnend als gevorderd in HEMA. Deze jas is gemaakt voor trainingen met elk type simulator.

Het ontwerp van de AP Light NG 800N voor dames is vergelijkbaar met de herenversie. De voorste flap is afgewerkt met een grijze strap, net als de aanpassingsstrap op de achterkant. Onder de grijze strap aan de voorkant zitten rits- en klittenbandriemen.

Dit jack is gemaakt van 800N puncture resistance materiaal. De kraag van het AP Light NG 800N-jack heeft een blade catcher. Het geheel onderscheidt zich door een lager gewicht, ademende constructie, verstelbare taille en sleuven aan de onderkant om rond de heupen te passen. De mouwen zijn voorzien van banden waarmee je extra elleboogoverlays kunt bevestigen, zoals Shell of PRO.

Deze versie heeft vergrote voorzakken om de borst en sleutelbeenderen beter te bedekken. Ze zijn gevuld met extra schuim dat kan worden aangepast. Dankzij dit kun je jouw uithoudingsvermogen verhogen, waardoor HEMA-trainingen, zowel licht als zwaar, effectiever zullen zijn.

  • Heeft vakken aan de binnenkant voor extra schuim (inbegrepen in de sets)
  • 3D mesh vulling
  • 800N puncture resistance materiaal
  • Verstelbare band op de rug