Kap voor schermmasker 800N

 75,00 incl. BTW

Kunstleer, 800N

9 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving
Om aan de verwachtingen van klanten te voldoen, werd een maskeroverlay gemaakt, gebaseerd op Unity PRO-oplossingen, maar gemaakt van ecologisch leer en met 800N puncture resistance in het achterhoofd deel.

Unity PRO NG 800N mask overlay kan door zowel vrouwen als mannen worden gebruikt, ongeacht het HEMA masker en de afmetingen ervan.
Gemaakt van grafiet-kleur ecologisch leer. Het wordt aan de achterkant vastgemaakt met een lange riem die eindigt met klittenband. De voorkant heeft een elastische band over de kin van het schermmasker.

De overlay beschermt het masker tegen snelle slijtage. Naast ecologisch leer is de gehele overlay aan de binnenkant voorzien van een laag dempend schuim. Het achterste deel is bovendien bedekt met een 3D-gaas en 800N puncture resistant composiet. Het geheel is afgewerkt met een laag duurzaam plastic, opgebold in het achterhoofd en geperforeerd in het cervicale deel (tweede laat de achterkant van het masker buigen en interfereert niet tijdens de training).

Het stabiliserende element is een handgreep met klittenband die is vastgenaaid op de kruising van het achterhoofd met de overlay. Deze bevindt zich aan de binnenzijde van deze HEMA uitrusting. Het zorgt voor een veiligere bevestiging van de overlay op het masker. De riem aan de achterkant vergemakkelijkt het uittrekken en houdt het geheel ook vast zodat het aan de achterkant van het hoofd blijft vastzitten.

Unity PRO NG 800N mask overlay is op een innovatieve manier gemaakt, waardoor het de meest mobiele maskeroverlay onder de SPES-producten is.

Aanvullende informatie:
past op de meeste HEMA maskers
visueel past het perfect bij de HEMA jassen met grijze accenten die in onze winkel verkrijgbaar zijn, b.v. AP PRO NG 800N, Hussar NG 800N of AP NG 800N
OPMERKING – Masker niet inbegrepen.