Zijvleugels voor kniestukken

 8,00 incl. BTW

Extra bescherming voor de knieën

3 op voorraad

Beschrijving

Zelfmontage zijvleugels voor Shell-knie-overlays, gemaakt naar aanleiding van vragen van klanten. Hun uiterlijk lijkt op de vleugels die aan de knieën zijn bevestigd in de historische pantsers. Ze behoren tot SPESLAB-producten, wat betekent dat het een volwaardige maar prototypeversie is van HEMA-uitrusting.

Het werkt goed tijdens HEMA-trainingen, ongeacht de intensiteit of het geslacht van de gebruiker.

Ze zijn gemaakt van duurzaam grafiet-styrogum. Ze lijken op bladeren met twee afgeronde zijfragmenten. Ze hebben twee gaten: breder voor riemen van Shell-knieën, en smaller voor klinknagels voor het bevestigen van de vleugels op overlays.

Door hun ontwerp en het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, kunnen ze, nadat ze aan de overlays zijn bevestigd, in elke vorm worden gevormd. Afhankelijk van de behoefte kunnen de zijvleugels zowel aan de buiten- als binnenkant van de knie worden gemonteerd.

Ze zijn licht en hebben dus geen invloed op de mobiliteit tijdens het trainen.

montageklinknagels inbegrepen in de set

Hoe HEMA zijvleugels op “Shell” knieoverlays te monteren
1. Plaats de vleugel op een elastische band van uw overlay (door de band door de opening te trekken) om een plek te markeren waar u een klein gaatje kunt maken.
2. Maak op de gemarkeerde plaats een gat van 4-5 mm.
3. Plaats de vleugel opnieuw in de overlay en haal de riem door de opening.
4. Monteer de zijvleugel op de overlay met de pakkingen en klinknagels die in de set zitten.
5. Vleugels kunnen op dezelfde manier aan beide zijden van uw overlay worden gemonteerd.
Wijzig indien nodig de vorm van de zijvleugels door de randen naar buiten te buigen.

Het product uit het assortiment is geen persoonlijke beschermingsmiddelen – het is bedoeld om de indruk te simuleren tijdens het onderzoek naar de verhandelingstechnieken. Het is niet bedoeld voor schermen of contactsporten. Als je contactvechtsporten wilt beoefenen, gebruik dan persoonlijke beschermingsmiddelen.