HEMA Padded Skirt Level 2

 89,00 incl. BTW

Good HEMA skirt ! 800 Newton

1 op voorraad

Beschrijving

 

HEMA Padded Skirt Level 2 is gemaakt van 800N perforatiebestendig materiaal. Het is een soort tasset voor HEMA voor degenen die het risico op blauwe plekken en kneuzingen op heupen, dijen en onderbuik willen elimineren. Het past zowel mannen als vrouwen.

Onze HEMA tasset heeft 4 vakken voor extra beschermend schuim uit deze set.  Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om het beschermingsniveau zelf te veranderen. Deze HEMA gear wordt in het midden vastgemaakt met een riem met gesp. Het is gemakkelijk verstelbaar en dus perfect voor elke lichaamsvorm.

Onze Padded Skirt belemmert de beweging niet en zorgt voor maximale bescherming tijdens de HEMA-training. Het middelste gedeelte dat het kruisgebied beschermt, is veel langer in vergelijking met het “VG”-model. Hierdoor speelt onze nieuwe HEMA tasset nog beter in op de behoeften van gebruikers. Dankzij de verstelbare riem is dit product geschikt voor gebruikers die verschillende maten dragen.

Samen met HEMA Plastron Level 2 vormt het een perfecte 800N beschermende HEMA-kleding.

Geschiedenis van een tassets
Afhankelijk van de behoeften werd een tasset gemaakt van canvas, leer of – in het geval van ridders – van staal. In de middeleeuwen maakte het deel uit van plaatpantser en beschermde het het onderste deel van de heupen en het kruis tegen klappen. Historische bronnen presenteren ook maliënkolders met vergelijkbare eigenschappen en brede stoffen, gewatteerde riemen die samen met wambuizen worden gedragen.

Aanvullende informatie

– een maat
– 800N puncture resistant
– 4 zakken met dempend schuim
– aanpasbaar beschermingsniveau
– riem met gesp
– verstelbaar in riem
– verlengd middenstuk ter bescherming van een kruis

Gewicht: 710 g

Product-info film here

Why? Info-film here