Diamond HEMA plastron NG 800N

 125,00 incl. BTW

HEMA plastron geschikt voor lichte training of als extra bescherming over je vechtjas

1 op voorraad

Beschrijving

Het project van onze Diamond Plastron NG 800N is geïnspireerd op de foto’s en schetsen uit de 19e en 20e eeuw, waarop schermers worden afgebeeld tijdens hun opleiding.

We raden het aan aan coaches, beginners en HEMA-isten die de duurzaamheid van hun HEMA-uitrusting willen vergroten. Het is een universele, unisex- en unisize-uitrusting. Het is een perfecte keuze voor een extra dempingslaag tijdens het trainen.

Dit model is gemaakt van zwarte stof. Het heeft een hoge kraag en afgeronde onderkant. Deze plastron wordt op de rug vastgemaakt met 4 gespen.

Dit product is bedekt met materialen met een puncture resistant van 800N. De nek is voorzien van een bladecatcher. Verstelbare banden op de rug worden vastgemaakt met vier gespen, waardoor ze goed aansluiten op het lichaam. De binnenlaag van het plastron is gemaakt van een 3D-mesh. Aan de onderkant vind je een speciaal vak met dempend schuim. Je kunt het eenvoudig verwijderen, afhankelijk van de intensiteit van de training.

De constructie van een plastron zorgt voor een hoog draagcomfort en belemmert de beweging tijdens het trainen niet. Je kunt hem eenvoudig aan- en uittrekken.

Het vormt een perfecte set met de HEMA Gewatteerde Rok NG 800N
schuim in de kraag en in de zak zijn bij de set inbegrepen

Waarom zou u voor deze HEMA apparatuur kiezen? Het is makkelijk:

  • Het helpt je bij het voldoen aan de eisen van HEMA-toernooien
  • Het verkleint de kans dat je je uitrusting tijdens de training beschadigt
  • Het zal de duurzaamheid van je uitrusting vergroten