AP HEMA jas PRO NG 800N

 345,00 incl. BTW

Introductieprijs! 800N

Wissen

Beschrijving

HEMA jas gebaseerd op het verbeterde AP NG 800N model. Het is een nieuwe, verbeterde versie van het AP PRO 350N-model met een reeks mogelijke aanpassingen, in overeenstemming met uw behoeften.

Deze jas voor zwaardvechten is aangepast aan de nieuwe, veeleisendere HEMA-regelgeving. Bovendien is dit model universeel genoeg en biedt het een volledig draagcomfort en mobiliteit, ook als je tot nu toe geen contact hebt gehad met HEMA. Maar als u een gevorderde gebruiker bent, kunt u een hoog beschermingsniveau verwachten, vergelijkbaar met het Hussar 800N-jack.

Het ontwerp van het AP PRO-model is aanzienlijk vernieuwd. Op de mouwen, voorflap en op de achterkant van de vechtjas zie je een tape in grijze kleur. Onder de flap vind je een dubbele sluiting: een rits en een klittenband. Het verkleint het risico op beschadiging van de rits!

Om het oorspronkelijke karakter van de AP PRO 800N te behouden (en op de een of andere manier te verwijzen naar het 350N-model), hebben we aan de voorkant een grijze eco-lederen laag met klittenband bevestigd.

De nieuwe versie van AP PRO HEMA vechtjas is genaaid uit de composiet van 800N steekstendigheid ! Tapes op de mouwen fungeren, afgezien van visuele aspecten, als bevestigingspunten voor extra bescherming, bijvoorbeeld onze PRO-set, die bij de set zijn inbegrepen. Afneembare voorlaag is gemaakt van duurzaam eco-leer.

Traditionele vilten vulling van de schermjas is vervangen door dik, veerkrachtig 3D-gaas, dat ook meer ademend is, voor betere vochtafvoer en dempingseigenschappen. Binnenin de jas vind je speciale zakken voor extra dempend schuim (niet inbegrepen in de set).

Dit model onderscheidt zich door een ademende constructie en verbeterde duurzaamheid. Ondanks een goed beschermingsniveau, zult u geen probleem hebben met bewegen in deze HEMA jas – het belemmert de beweging tijdens de training niet.