“Unity” mask overlay, Kap voor schermmasker

 77,00 incl. BTW

Leather fencing mask overlay with occipital protector

17 op voorraad

Beschrijving

Deze geïntegreerde overlay met achterhoofdbeschermer is een geweldige combinatie van bescherming tegen snel slijten van het masker. Met achterhoofdbeschermer om verwondingen tijdens de historische schermtrainingen te voorkomen.

De overlay is gemaakt van sterk leer en een bescherming laag. De achterhoofdbescherming bestaat uit een vulling van 1 cm dik plastic schuim en twee overlappende plastic platen. De hele constructie is elastisch en heeft een sterk beschermingsniveau. Er zijn geen openingen tussen de kunststofplaten die de constructie verzwakken.

Geïntegreerde schermmasker-overlay met achterhoofdbeschermer wordt op het schermmasker gemonteerd en op zijn plaats gehouden met een elastische band onder het masker. Er is een extra bevestigingspunt, gemaakt van klittenband, toegevoegd tussen het achterhoofd gedeelte en de masker overlay – dit helpt om de overlay stabieler op het masker te houden. Extra band met klittenband aan de achterkant van de overlay zorgt ervoor dat het masker gemakkelijk van het masker kan worden verwijderd en houdt de achterhoofd beschermer ook dicht  om het risico op een accidentele klap te minimaliseren.

De overlay zou op alle veelgebruikte modellen schermmaskers moeten passen.

Masker niet inbegrepen.

Past NIET op een Warrior-masker, alleen HEMA back of the head protector for warrior mask past daarop.