Aanbieding!

LOBSTER V3.0 HEAVY GLOVES

Oorspronkelijke prijs was: € 230,00.Huidige prijs is: € 207,00. incl. BTW

nieuwe verbeterde versie van de lobsters

Beschrijving

De revolutie gaat door! Lobster v3.0 is het antwoord op de verwachtingen van de meest veeleisende HEMA-beoefenaars. De zware SPES-handschoenen, die een revolutie teweegbrachten in de markt voor zwaardvechtuitrusting, hebben nu een nieuwe duim. Dit betekent een nog grotere veelzijdigheid en efficiëntie tijdens intensieve trainingssessies. Het idee voor dit product is onze originele visie. De Lobster vertegenwoordigt het toppunt van prestatie en een ongeëvenaarde standaard die exclusief door SPES is gecreëerd.

De Lobsters zullen hoe dan ook uitzonderlijk goed presteren, ongeacht je geslacht of vorderingsniveau. Ze zijn ontworpen om te werken met verschillende soorten zwaarden, waaronder langzwaarden, Feders en simulators voor één of twee handen.

Stijlvol en praktisch
Deze handschoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De binnenkant van de handen is bedekt met zwart synthetisch leer. Alle vingers worden beschermd door plastic overlays die met klinknagels en veters met elkaar zijn verbonden. De zwarte manchet is bovendien voorzien van leren inzetstukken. Ze worden vastgemaakt met verstelbare bandjes bij de polsen.

Lobster v3.0, voortzetting van de revolutie
Het belangrijkste kenmerk van dit product is de vernieuwde, driedelige duim, die speciaal is ontworpen van de basis tot de punt en aan de zijkanten om de vinger volledig te bedekken. De handschoenen zijn opnieuw vormgegeven en aangepast aan de behoeften van HEMA-behandelaars, zodat de kunststof elementen elkaar volledig overlappen. Het bovenste element, de zogenaamde schaal, is langwerpig en gebogen in de meest ergonomische vorm, waardoor de vingertoppen bedekt worden.

De manchetten met segmenten van kunstleer en verstelbare leren bandjes bij de polsen zorgen voor een perfecte pasvorm voor de handen en garanderen dat de handschoenen ook tijdens de meest intensieve trainingen op hun plek blijven zitten. De manchet zelf is subtiel aangepast, waardoor de pols wordt beschermd op het punt waar de manchet aansluit op het bovenste deel van de handschoen. Bovendien zijn de plastic elementen ermee verbonden met behulp van nieuwe, duurzamere bindingen, waardoor de kans op breuk tijdens de training wordt geminimaliseerd. Ze zullen niet snel kapot gaan tijdens het HEMA-sparen!

Er is geen echt leer gebruikt in deze handschoenen

Sizing:

Palm girth (A) Wrist to end of middle finger (B Wrist to end of thumb (E6)
XS ~22cm ~18cm ~13cm
S ~23cm ~19cm ~14cm
M/L ~24cm ~20cm ~15cm
XL ~26cm ~21cm ~16cm